Om oss

Vi samler de beste kupongkodene og hjelper deg med å spare penger når du handler på nett. Nettstedet vårt er helt gratis å bruke.

Spar penger

Målet vårt er enkelt: Vi vil gjøre det så enkelt som mulig å finne kupongkoder som faktisk fungerer, slik at du kan spare penger – uansett hvor mye eller lite du sparer, hver eneste krone teller. Hver dag samler og tester teamet vårt utallige kupongkoder til over 100 butikker.

Fokus på brukerne

arrow Vi legger stor vekt på tilbakemeldingene vi får fra våre besøkende for å videreutvikle Finnkupongkoder.no. Tilbakemeldingene hjelper oss med å bestemme hvilke nye funksjoner vi skal utvikle, hva vi kan forbedre og i hvilken retning selskapet vårt skal gå. Finnkupongkoder.no er laget for å være så brukervennlig og lettnavigert som mulig. Brukerne våre bidrar også med å sende inn kupongkoder som andre kan ha nytte av.

Hvordan tjener vi penger?

kr Selv om Finnkupongkoder.no er helt gratis for brukerne, har vi et team med redaktører som jobber med siden. For å finansiere driften, får vi en liten provisjon fra samarbeidsbutikkene våre når noen bruker kupongkodene våre.


Bemerk at nettsiden er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.