Pressekontakt

press@oberst.com
Oberst BV
Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam
+31207603695

Presse dokumenter

Video

Media Kit

Pressemeddelelse

Social Media

Facebook

Twitter

Google+


Om FinnKupongkoder.no

FinnKupongkoder.no er et gratis nettsted, som hjelper brukere som handler på nett med å finne rabatter på et stort utvalg produkter, fra skjønnhet og mote til elektronikk og reiser. De kan finne over 600 gyldige kupongkoder fra over 200 nettbutikker, som Euroflorist, Stylepit og Halens.

Bare et varsel unna å spare penger når du handler online

Finnkupongkoder.no tilbyr gratis e-postvarsler til brukerne for å gjøre det enda enklere å spare penger når de handler på nett. Brukerne kan registrere favorittbutikkene sine, slik at de mottar en e-post når en ny kupongkode blir tilgjengelig for en spesifikk butikk. Det er kjempeenkelt å holde seg oppdatert på de nyeste rabattene – brukerne har nemlig muligheten til å motta eksklusive kupongkoder i Facebook-nyhetsfeeden, på Twitter-tidslinjen og på Google+.

Interaktiv kvalitetsforsikring

Finnkupongkoder.no er laget med tanke på brukervennlighet og enkel navigasjon. Brukerne er bare ett klikk unna å finne rabatter på alle sine favorittvaremerker. Alle kupongene er gratis og krever ingen registrering. Hver dag samler og tester teamet vårt utallige kupongkoder til over 200 butikker. Brukerne våre bidrar også med å sende inn kupongkoder som andre kan ha nytte av.

Om Oberst BV

FinnKupongkoder.no drives av Oberst BV. Selskapet er basert i Amsterdam i Nederland, og administrerer 17 nettsteder for kupongkoder i forskjellige land i Europa, Sør-Amerika og Asia. Noen av selskapets største prosjekter er GuteGutscheine.de i Tyskland, LaReduction.fr i Frankrike, SökRabatt.se i Sverige, RadarCupon.es i Spania, EverySaving.in i India og RadarCupom.com.br i Brazil. I fremtiden planlegger Oberst BV å lansere nettsider verden over.