Personvern


Personvernregler: disse personvernreglene;

Bruker: alle brukere av nettstedet;

Oberst: det private aksjeselskapet Oberst B.V., med adresse og kontorer i Sarphatistraat 370, (1018 GW) Amsterdam, registrert i foretaksregisteret med nummer 14126660

Nettsted: nettsidene på www.finnkupongkoder.no

1. Generelt

1.1. Disse personverneglene beskriver hvordan Oberst behandler personopplysninger om sine brukere.

1.2. Personopplysningene som behandles av Oberst, er [navn, (e-post)adresse, telefonnummer osv.].

2. Innsamling og bruk av personopplysninger

2.1. Oberst samler inn personopplysninger om en bruker når brukeren har oppgitt disse opplysningene til Oberst via nettstedet.

2.2. Oberst bruker disse personopplysningene for det formålet som brukeren har gitt personopplysninger til Oberst basert på:

  1. i) Når brukeren ber om informasjon fra Oberst om tjenester og produkter, behandler Oberst personopplysninger for å kunne oppfylle en slik forespørsel;
  • ii) Når brukeren gjør en bestilling, bruker Oberst personopplysningene til å gjennomføre den;
  • iii) Når brukeren har abonnert på nyhetsbrevet, vil Oberst bruke personopplysningene til å sende nyhetsbrevet til brukeren.

2.3. I tillegg til dette kan Oberst bruke personopplysninger til å informere sine brukere om produkter og tjenester fra Oberst som kan være av interesse for den aktuelle brukeren. Dersom brukeren motsetter seg dette, kan han/hun kontakte team-no@oberst.com.

3. Mindreårige

3.1. I noen tilfeller spør Oberst eksplisitt om samtykke til å kunne bruke visse typer personopplysninger. Hvis brukeren er yngre enn 16 år, må brukeren ha samtykke fra foreldre eller verge for å kunne gi personopplysninger til Oberst. Foreldrene eller vergen kan i så fall alltid endre eller slette dataene som er gitt til Oberst.

4. Overføring til tredjeparter

4.1. Oberst vil ikke utlevere personlige detaljer om sine brukere til tredjeparter, med mindre:

  • i) Overføringen gjøres til en godkjent databehandler for de formål som er oppsummert i disse personverneglene, og der Oberst har inngått en avtale som garanterer at databehandleren gir tilstrekkelige garantier om tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak med hensyn til databehandlingen som skal gjøres;
  • ii) Oberst plikter å utlevere personopplysninger til autoriserte instanser i henhold til loven.

5. Regler for informasjonskapsler

5.1. Oberst bruker såkalte informasjonskapsler. Obersts regler for informasjonskapsler finner du her. De inneholder ytterligere informasjon om bruken av informasjonskapsler, blant annet til hvilke formål Oberst bruker informasjonskapsler.

6. Endring/sletting av personopplysninger

6.1. Brukeren har rett til å få tilgang til, korrigere, legge til, slette og beskytte sine personopplysninger i samsvar med relevant personvernlovgivning.

6.2. Dersom brukeren ønsker å benytte seg av en av disse rettighetene, eller hvis brukeren har spørsmål om disse personverneglene, kan Oberst nås på team-no@oberst.com.

6.3. Brukere kan melde seg av nyhetsbrevet ved å sende en e-post til team-no@oberst.com.

7. Google AdWords

Dette nettstedet bruker Google AdWords annonsetjeneste for å annonsere på tredjeparts nettsteder (inkludert Google) til tidligere besøkende på nettstedet vårt. Det kan bety at vi annonserer for tidligere besøkende som ikke har fullført en oppgave på siden vår, for eksempel ved å bruke kontaktskjemaet til å sende en forespørsel

8. Lagringsperiode

8.1. Oberst lagrer personopplysninger i en periode på 6 måneder etter siste besøk på nettstedet, med mindre Oberst plikter å oppbevare personopplysninger lenger enn dette i henhold til loven.

9. Sikkerhet

9.1. Oberst har implementert egnede tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre personopplysninger om brukere mot tap eller ulovlig behandling.

10. Endringer i personverneglene

10.1. Oberst forbeholder seg retten til å endre disse personverneglene. Alle endringer vil bli annonsert på denne siden. Oberst anbefaler derfor alle brukere å besøke denne siden jevnlig, for å se om det har vært gjort endringer. De nåværende personverneglene ble oppdatert 18/07/2016.